Geld besparen met dubbel glas in Tilburg

Wanneer u nog in het bezit bent van enkel glas in uw huis of bedrijfspand, dan wordt het hoog tijd om nu een slag te slaan. Met dubbel glas wordt uw huis een stuk behaaglijker. Als klap op de vuurpijl gaat u een hoop geld besparen op uw energienota. Wij kunnen samen met u de mogelijkheden bekijken. De glaszetter in Tilburg werkt in de omgeving van Tilburg in Brabant.

Uw huis energiezuinig maken met dubbel glas

Wij kunnen samen met u kijken naar de ideale oplossing op het gebied van dubbel glas voor u huis. Onze medewerkers zijn geschoold en hebben de expertise in huis om u te helpen. Er zijn diverse varianten diktes glas. Een van de meest populaire beglazing van dit moment is het HR++ glas. Dit glas is voorzien van een reflecterende, dunne metalen boven- en onderlaag. Hierdoor is het glas extra goed geïsoleerd.

dubbel glasDubbel glas kan in allerlei formaten geleverd worden. Zaak is dat u het door een specialist, zoals wij ze in dienst hebben er in laat zetten. Het laten plaatsen van glas komt nogal precies. Het glas mag niet kieren in de kozijnen. Als het glas goed geplaatst is, zult u merken dat het minder tochtig is in uw huis. De thermostaat kan een stuk zachter als er thermopane geplaatst is in uw huis.

Doordat uw huis nu een stuk energiezuiniger is, zult u dit zeker gaan merken in uw portemonnee. U gaat honderden Euro’s per jaar besparen zodat u uw investering er al binnen enkele jaren alweer uit heeft. Wij komen graag bij u thuis in Tilburg of omgeving als u vragen heeft over het plaatsen van dubbel glas. Ook als u ruitschade heeft in de omgeving van Tilburg kunnen wij bij u langskomen. Belt u ons eens voor een afspraak voor meer informatie.

Bel direct op: 013-7112485

24/7 bereikbaar

Glasschade specialist

Met onze ervaring kunnen wij u van alle gemakken voorzien omtrent glaswerkzaamheden. Hierdoor wordt u altijd goed geholpen

Dag en nacht bereikbaar

Onze snelle service zorgt ervoor dat u niet lang hoeft te wachten. Uw probleem wordt direct opgelost en wij laten u met een tevreden gevoel achter!

Verschillende glassoorten

Wij hebben diverse soorten glas direct op voorraad. Hierdoor hoeft u niet langer te wachten en leveren wij vakmanschap aan uw deur

Direct ter plaatse

Onze glasservice staat 24 uur, 7 dagen in de week voor u klaar. Hierdoor kunnen wij u vrijwel altijd direct helpen!